fbpx

NSW POKEMON BRILLIANT DIAMON D/SHINING PEARL DUAL PACK – PREDNAROČILO

119,99 99,99

Datum izida: 19.11.2021

PREDNAROČILO

PAKET DVEH IGER NSW POKEMON BRILLIANT DIAMON IN NSW POKEMON SHINING PEARL

Doživite nostalgično zgodbo iz igre Pokémon Diamond Version v prenovljeni pustolovščini, Pokémon ™ Brilliant Diamond, ki je zdaj v sistemu Nintendo Switch ™! Avanture v igri Pokémon Brilliant Diamond bodo potekale v znani regiji Sinnoh. Bogat po naravi in v srcu mogočna gora Coronet, je dežela mnogih mitov, ki se prenašajo skozi stoletja. Za svojega prvega partnerja Pokémona boste izbrali Turtwig, Chimchar ali Piplup, nato pa se boste podali na pot, da postanete prvak lige Pokémon. Na poti boste lahko srečali legendarno Pokémon Dialgo.

Doživite nostalgično zgodbo iz igre Pokémon Pearl Version v prenovljeni pustolovščini Pokémon ™ Shining Pearl, ki je zdaj v sistemu Nintendo Switch ™! Pustolovščine v igri Pokémon Shining Pearl se bodo odvijale v znani regiji Sinnoh. Bogat po naravi in v srcu mogočna gora Coronet, je dežela mnogih mitov, ki se prenašajo skozi stoletja. Za svojega prvega partnerja Pokémona boste izbrali Turtwig, Chimchar ali Piplup, nato pa se boste podali na pot, da postanete prvak lige Pokémon. Med potjo boste lahko srečali legendarni Pokémon Palkia.

Cena za izdelek velja samo za spletni nakup.

Pohiti! ponudba velja samo še:
0 2 8
Dni
0 6
Ur
4 7
Minut
4 3
Sekund
ali
16,84 € x 6
33,38 € x 3
Obrestno financiranje
16,84 € x 6 mesecev
33,38 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na voljo za prednaročilo.

Šifra: GCGAMNSWNIN0077 Kategoriji: ,

Podobni izdelki